PON-PET 08-22 | SUB, NED 09-18
Pfando zalagaonica za motorna vozila
WhatsApp
0160-622 67 67

Izjava o privatnosti

Mi smo u Pfandoovoj gotovini & amp; Drive GmbH ozbiljno shvaća zaštitu Vaših osobnih podataka. Zaštita vaše privatnosti i sigurnosti podataka u obradi osobnih podataka naš je prioritet, koji uzimamo u obzir u našim poslovnim procesima i neprestano optimizirati. Obavljamo vaše osobne podatke na temelju zakona o zaštiti podataka, posebice DSGVO-a o zaštiti podataka. U sljedećim pravilima o privatnosti obavještavamo vas kako obrađujemo vaše osobne podatke i koja prava imate.

Tko je odgovoran za obradu vaših osobnih podataka i kako možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu podataka?

Voditelj:
Naziv / Fa: Pfandoova gotovina & amp; drive GmbH
Broj ceste: Hohenzollerndamm 184
Poštanski broj, Grad, Država: 10713 Berlin
Trgovački registar / broj: HRB 130895 B
Ravnatelj: Tobias Renkel

Privatnost službenik:
Naziv: Christina Czikowski
Adresa e-pošte: datenschutz@pfando.de

Ovdje su teme našeg pravila o privatnosti s izravnim vezama na sljedeće:

1. Koje osobne podatke obrađujemo, zašto to činimo i koje zakonsko dopuštenje imamo za to? (Pravni temelj)
2. Kako zaštititi osobne podatke?
3. Prijelaz na suradničke partnere je obavezan ispuniti naše usluge. Kome se ti podaci prenose ovdje.
4. Što se događa s vašim podacima kada nas kontaktirate?
5. Za vašu i našu sigurnost prikupljamo pristupne podatke i zapisnike
6. Da bismo vaš posjet našim web stranicama učinili još ugodnijim za vas, koristimo kolačiće & amp; Publika mjerenje kod
7. Da bismo vam postigli optimalan izbor i savršeno prilagodili našu ponudu, upotrebljavamo Google Analytics
8. Uvijek ažurirajte s uslugama Google Re / Marketing
9. Ocjenjivanje industrije putem prodajnog pregledača
10. S AppNexus svaki je oglas ažuriran
11. Uvijek koristite Sizmek da biste vidjeli relevantni oglas
12. Kontaktirajte Live Chat Inc.
13. Uz Hotjar razvijamo početnu stranicu točno po vašem ukusu
14. Facebook, Custom Audiences i Facebook Marketing Services
15. Naši bilteni će vas voljeti
16. Integracija usluga i sadržaja trećih strana
17. Pohrana i brisanje osobnih podataka
18. Imate sljedeća prava za zaštitu podataka
19. Može se dobiti nadležno tijelo za nas
20. U svakom trenutku možete ostvariti svoje pravo na prigovor
21. Promjene na Pravila o privatnosti

1. Koje osobne podatke obrađujemo, zašto to činimo i koje zakonsko dopuštenje imamo za to? (Pravni temelj)

1.1. Ova Pravila o privatnosti propisuju pojam prirode, opsega i svrhe obrade osobnih podataka unutar naše ponude na mreži i povezanih web stranica, značajki i sadržaja (zajednički nazivani “online ponuda” ili “web stranica”). Pravila o privatnosti primjenjuju se bez obzira na domene, sustave, platforme i uređaje (kao što su stolna računala ili mobilni uređaji) na kojima se web-lokacija prikazuje.
1.2. Izrazi koji se koriste, kao što je “Osobni podaci” ili njihova “obrada”, odnosi se na definicije iz članka 4. Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).
1.3. Obrađujemo podatke o oglasima (npr. Imena i adrese, kao i podatke o kontaktima klijenta), podatke o ugovoru (npr. Korištene usluge, imena kontakata, informacije o plaćanju) kako bi ispunili naše ugovorne obveze i usluge u skladu s čl. Članak 6. stavak 1. lit. b. DSGVO.
1.4. Među podaci obrađeni u okviru osobnih podataka ove web stranice korisničkih su podaci inventara (npr imena i adrese kupaca), ugovorni podaci (npr neiskorištene usluge, imena službenika, o plaćanju), podaci o upotrebi (npr posjećenih web stranica naših rezervi, interesne na našim proizvodima) i podatke o sadržaju (npr. unosi u kontakt formi).
1.5. Pojam “korisnik” obuhvaća sve kategorije osoba pogođenih obradom podataka. Oni uključuju naše poslovne partnere, klijente, perspektive i ostale posjetitelje na našoj web stranici. “Korisnici” treba shvatiti rodno neutralan.
1.6. Obavljamo osobne podatke korisnika samo u skladu s relevantnim propisima o zaštiti podataka. To znači da su korisnički podaci će se obrađivati ​​samo ako pravna dozvole, osobito ako je obrada podataka za obavljanje svoje ugovorne usluge (npr obradu narudžbe i upite) i online usluga, ili je propisano zakonom, suglasnost korisnika prisutnih i zbog naše legitimne interese (tj interes za analize, optimizacije i ekonomičan rad i sigurnost naših rezervi u smislu čl. 6. st. 1 dosl f. DSGVO, osobito u mjerenje publike, stvaranje profila za oglašavanje i marketinške svrhe i prikupljanje pristupnih podataka i korištenje usluga treće strane.
1.7. Imajte na umu da je pravna osnova suglasnosti članka 6. stavka 1. lit. a. i čl. 7. GDPR, pravna osnova za obradu za obavljanje naših usluga i izvršavanje ugovornih mjera Članak 6. stavak 1. lit. b. DSGVO, pravna osnova za obradu radi ispunjavanja naših zakonskih obveza Članak 6. stavak 1. lit. c. DSGVO i pravni temelj za obradu radi zaštite naših legitimnih interesa Članak 6. stavak 1. lit. f. DSGVO je.

2. Kako zaštititi osobne podatke?

2.1. Susrećemo organizacijske, ugovorne i tehnološke mjere sigurnosti u skladu sa stanjem tehnike kako bi se osiguralo da su pravila zakonima o zaštiti podataka promatrati i štititi tako da su obrađene podatke od slučajnog ili namjernog manipuliranja, gubitka, uništenja ili protiv pristupa neovlaštenih osoba.
2.2. Sigurnosne mjere uključuju posebice šifrirani prijenos podataka između vašeg preglednika i našeg poslužitelja, sigurnu pohranu u zaštićenim područjima i zaštita hardvera od neovlaštenog pristupa trećih strana ili gubitka.

3. Prijelaz na suradničke partnere je obavezan ispuniti naše usluge.
Kome se ti podaci prenose ovdje

3.1. Prijenos podataka trećim stranama je samo u okviru zakonskih zahtjeva. Na primjer, korisnicima ćemo podatke proslijediti samo trećim stranama. na temelju članka 6. stavka 1. lit. b) GDPR je potreban za potrebe ugovora ili na temelju legitimnih interesa u skladu s čl. Članak 6. stavak 1. lit. f. DSGVO o ekonomičnom i učinkovitom poslovanju našeg poslovanja.
3.2. Ako koristimo podizvođače za pružanje naših usluga, poduzet ćemo odgovarajuće zakonske mjere predostrožnosti i odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim zakonom.
3.3. Gdje u kontekstu ovog sadržaja Pravilima o privatnosti, alati ili na drugi način s ostalih davatelja usluga (u daljnjem tekstu skupno naziva „Treća strana”) koriste se i njihova naziva sjedištem u trećoj zemlji je pretpostaviti da je prijenos podataka odvija se u glavnim stanjima treće strane. Treće zemlje su zemlje u kojima GDPR nije izravno primjenjivi zakon, npr. E. u osnovi zemlje izvan EU ili Europskog gospodarskog prostora. Prijenos podataka u treće zemlje događa se ili kada postoji odgovarajuća razina zaštite podataka, pristanak korisnika ili druga zakonska ovlaštenja.

4. Što se događa s vašim podacima kada nas kontaktirate?

4.1. Kada nas kontaktirate (putem obrasca za kontakt, telefonom, chatom ili e-poštom), informacije koje je dao korisnik obraditi zahtjev za kontakt i njegovu obradu prema acc. Članak 6. stavak 1. lit. b) obrađen DSGVO.
4.2. Korisničke informacije mogu se pohraniti u našem sustavu upravljanja odnosima s klijentima (“CRM sustav”) ili sličnom organizacijom zahtjeva.

5. Za vašu i našu sigurnost prikupljamo pristupne podatke i datoteke zapisnika

5.1. Temeljem naših legitimnih interesa u smislu članka 6. stavka 1. lit. f. DSGVO Podaci o svakom pristupu poslužitelju na kojem se ova usluga nalazi (tzv. Log datoteke poslužitelja). Za pristup podataka uključuje naziv preuzeti web-stranice, datoteke, datum i vrijeme pristupa, količini prenesenih podataka, obavijest o uspješnom preuzimanja, preglednik upisati uz verziji, korisnik operacijski sustav, URL s (prethodno posjećenu), IP adresa i davatelja traži ,
5.2. Prijavi informacije Datoteka je pohranjena zbog sigurnosnih razloga (na primjer, za izučavanje zlouporabe ili prijevare) za razdoblje od najviše sedam dana i onda briše. Podaci čija je daljnja zadržavanja potrebna za dokazne svrhe oslobađaju se od otkaza do konačnog razjašnjenja incidenta.
5.3. U intervalima od 4 tjedna napravljena je sigurnosna kopija baze podataka web host-a, prepisivanjem stare sigurnosne kopije. To osigurava da se podaci s našeg procesora za obradu narudžbe ne pohranjuju dulje nego što je potrebno.

6. Da bismo vaš posjet našim web stranicama učinili još ugodnijim za vas, koristimo kolačiće & amp; Mjerenje publike

6.1. Kolačići su informacije koje se prenose s našeg web poslužitelja ili web poslužitelja trećih strana na korisničke web preglednike i pohranjuju ih za kasnije pretraživanje. Kolačići mogu biti male datoteke ili druge vrste pohrane podataka.
6.2. Mi koristimo „session cookies” koji su pohranjeni samo za vrijeme trajanja tekuće posjete našoj online prisutnost (na primjer, kako bi omogućili funkciju za pretraživanje na Vašem pregledniku). U sesiji kolačića pohranjuje se slučajno generirani jedinstveni identifikacijski broj, takozvani ID sesije. Osim toga, kolačić sadrži informacije o podrijetlu i razdoblju zadržavanja. Ovi kolačići ne mogu spremati druge podatke. Kolačići sesije bit će izbrisani ako ste završili s upotrebom naše online ponude i imate, na primjer, odjavite se ili zatvorite preglednik.
6.3. Naša web stranica nudi funkcionalnost jezičnih kolačića (WPML). To sprema jezik na kojem želite pregledati web stranicu. Ako promijenite stranicu na jednu od podstranica, ovaj kolačić vraća jezik na kojem će se podstavka pojaviti za vas.
6.4. Korištenje kolačića u kontekstu pseudonomskog mjerenja raspona informira korisnike u kontekstu ove politike zaštite privatnosti.
6.5. Ako korisnici ne žele pohraniti kolačiće na računalu, od njih će se tražiti da onemogućavaju tu opciju u postavkama sustava preglednika. Spremljeni kolačići mogu se izbrisati u postavkama sustava preglednika. Izuzimanje kolačića može dovesti do funkcionalnih ograničenja ove online ponude.
6.6. Možete korištenje kolačića, koji služe za mjerenje publike i reklamne svrhe (na stranici deaktivaciju Network Advertising Initiative http://optout.networkadvertising.org/), a osim toga SAD stranica ( http://www.aboutads.info/choices kod) ili Europska web stranica ( http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/ kod) ne slažu.

7. Kako bismo vam optimalno dosegli i savršeno prilagodili našu ponudu, koristimo Google Analytics

7.1. Oslanjamo se na temelju naših legitimnih interesa (tj interes za analize, optimizacije i ekonomičan rad naših rezervi u smislu čl. 6. st. 1 lit. f. DSGVO) Google Analytics, web analytics usluga koje pruža Google Inc. ( „Google”), A , Google upotrebljava kolačiće. Informacije generirane od strane kolačića o korištenju online ponude od strane korisnika obično se prenose na Google poslužitelj u SAD-u i spremaju se tamo.
7.2. Google je dobio certifikat temeljem ugovora o privatnosti štit i na taj način pruža jamstvo da u skladu s europskim zakonima o zaštiti podataka ( https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active kod).
7.3. Google će koristiti te podatke u naše ime, ocijeniti korištenje naše rezerve od strane korisnika, sastaviti izvješće o aktivnostima u ovoj online ponudi te pružiti druge, vezane za korištenje ove web stranice i internet usluga za nas. Ovdje pod pseudonimom korisničke profile korisnika može biti izrađen od obrađenih podataka.
7.4. Mi koristimo Google Analytics na određenim karakteristikama (npr interese u određenim temama ili proizvoda koji se posjećuju pojavljuju tijekom usluge oglašavanja Google i njegovi partneri se oglasi prikazuju samo korisnicima koji su pokazali interes za našu online ponudu ili na temelju Web stranice) koje šaljemo Googleu (tzv. “Remarketing” ili “publika Google Analyticsa”). Uz pomoć za ponovni Publika također želimo osigurati da naši svojstva odgovaraju potencijalni interes korisnika i ne utječu na uznemirujući.
7.5. Mi koristimo Google Analytics samo s aktiviranim skrivanja IP. To znači da je IP adresa korisnika je skraćen za Google u državama članicama Europske unije ili drugih stranaka Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima puna će IP adresa biti poslana Googleovom poslužitelju u SAD i tamo će se skratiti.
7.6. Prenesena s korisnikovom pregledniku IP adresa neće se spajati s drugim Googleovim podacima. Korisnici mogu odbiti korištenje kolačića promjenom postavki svog preglednika softver; korisnici mogu nadalje spriječiti prikupljanje podataka koje generira cookie i koji se odnose na njihovo korištenje sadržaja na Google i obrada tih podataka od strane Google-a, preuzimanjem preglednik plug-in dostupna na sljedećem linku i instalirati: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de kod.
7.7. Za više informacija o Google koristi podatke, postavke i opozicijske mogućnosti može se naći na web stranicama Google https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners ( “Kako Google upotrebljava podatke prilikom korištenja web stranice ili aplikacije naših partnera”), http://www.google.com/policies/technologies/ads kod http://www.google.de/settings/ads koda.

8. Uvijek u toku sa Google RE / marketinške usluge

8.1. Mi koristimo na temelju naših legitimnih interesa (tj interes za analize, optimizacije i ekonomičan rad naših rezervi u smislu čl. 6. st. 1 lit. f. DSGVO) marketing i ponovni usluge (u daljnjem tekstu „Google marketing usluge “) Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, (” Google „).
8.2. Google je dobio certifikat temeljem ugovora o privatnosti štit i na taj način pruža jamstvo da u skladu s europskim zakonima o zaštiti podataka ( https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active kod).
8.3. Marketinške usluge Google dopušta nam reklame i za naše web stranice emisiji ciljano, predstaviti korisnicima oglasa koji odgovaraju njihovim interesima potencijalno. Ako korisnik pr Oglasi za proizvode prikazuju, za koji je bio zainteresiran za posjete druge web-stranice, to se zove ovdje „ponovni marketing”. U tu svrhu, radi kôd s Googleom kada posjetite naše i druge web stranice na kojima Google marketinške usluge djeluju izravno od strane Googlea i pozvao da bude. (Re) marketinške oznake (nevidljive slike ili broj, također poznat kao „Web svjetionici „) na web stranici koji su uključeni. Uz njihovu pomoć je na uređaju korisniku individualno kolačić, tj mala datoteka pohranjena (umjesto keksa i sličnih tehnologija može se koristiti). Kolačići se mogu postaviti iz različitih područja, uključujući i iz google.com, doubleclick.net, invitemedia.com, admeld.com, googlesyndication.com ili googleadservices.com. U ovoj datoteci dalje tehničke informacije o pregledniku i operacijskom sustavu, koji se odnosi web stranice, posjeti sati i druge informacije o korištenju sadržaja je navedeno, tražio što web stranice korisnik za čiji sadržaj je zainteresiran i što nudi je kliknuo. To je ujedno i IP adresa korisnika otkriven, možemo prijaviti kao dio Google Analytics da je IP adresa odrezan u državama članicama Europske unije ili drugih stranaka Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru, u iznimnim slučajevima, vrlo Google poslužitelj u SAD-u prenosi se i skraćuje tamo. IP adresa neće biti spojena s podacima korisnika unutar drugih ponuda koje nudi Google. Google također može povezati gore navedene podatke s takvim informacijama iz drugih izvora. Ako korisnik zatim posjeti druge web stranice, može ih se prikazati u skladu s njegovim interesima, oglasima prilagođenim njemu.
8.4. Podaci korisnika pseudonim su obrađeni u kontekstu Googleovih marketinških usluga. koji Google pohranjuje i obrađuje, npr. a ne ime ili adresa e-pošte korisnika, već procesira relevantne kolačiće podataka u pseudonimnim korisničkim profilima. koji iz perspektive Google, oglasi se ne upravljaju i prikazuju u posebno identificiranoj osobi, ali vlasniku kolačića, bez obzira na to tko je taj vlasnik kolačića. To se ne primjenjuje ako je korisnik eksplicitno dopustio da Google obradi podatke bez te pseudonimizacije. Podaci prikupljeni o korisnicima putem Google Marketing Services prenose se Googleu i pohranjuju na Googleovim poslužiteljima u Sjedinjenim Državama.
8.5. Među Googleovim marketinškim uslugama koje koristimo je u.a. program za oglašavanje na mreži “Google AdWords”. U slučaju Google AdWordsa svaki oglašavač prima drugačiji “kolačić konverzije”. Kolačići se ne mogu pratiti putem web stranica AdWords oglašivača. Podaci prikupljeni kolačićem koriste se za izradu statistike konverzija za AdWords oglašavače koji su odabrali praćenje konverzija. Oglašavači će vidjeti ukupan broj korisnika koji su kliknuli na oglas i preusmjereni na stranicu oznake za praćenje konverzija. Međutim, ne dobivaju informacije koje osobno identificiraju korisnike.
8.6. Možemo uključiti oglase treće strane na temelju Googleove usluge DoubleClick marketinga. DoubleClick upotrebljava kolačiće koji omogućuju Googleu i njegovim partnerskim web-lokacijama posluživanje oglasa na temelju posjeta korisnika na ovoj web-lokaciji ili drugim web-lokacijama na internetu.
8.7. Također možemo koristiti uslugu “Google Optimizer”. Googleov alat za optimizaciju omogućuje nam da shvatimo kako se različite promjene web-lokacije (poput promjena u polja za unos, dizajna i sl.) Mogu odvijati u tzv. “A / B testovima”. Kolačići se pohranjuju na korisničkim uređajima za te svrhe. Obrađuju se samo pseudonimni podaci korisnika.
8.8. Osim toga, možemo upotrijebiti “Google upravitelj oznaka” za integraciju i upravljanje Google Analytics i marketinškim uslugama na našoj web stranici.
8.9. Za više informacija o korištenju podataka u marketinške svrhe od strane Google-a, odnose se na stranici sažetka: www.google.com/policies/technologies/ads šifra, pravila o privatnosti Googleovog https://www.google.com/policies/privacy na raspolaganju.
8.10.Wenn želite prigovor na oglašavanje na temelju interesa, Google marketing usluge, možete koristiti zapošljavanje i pitao Google opcije opt-out: http://www.google.com/ads/preferences kod.

9. Ocjenjivanje industrije putem prodajnog pregledača

9.1. Na temelju naših legitimnih interesa, mi koristimo (taj interes u analizi, optimizaciji i ekonomičan rad naših rezervi u smislu čl. 6. st. 1 lit. f. DSGVO) za web-analizu i tražilice optimizacija usluga prodaje pregledniku
9.2. Prodajni zastupnik predstavlja treću tvrtku SalesViewer GmbH, Nikolaistr. 2, 44866 Bochum, Njemačka
9.3. Za korištenje Prodaja Viewer je kod JavaScript temelji se koristi koja se koristi za prikupljanje poslovne odnose na podatke iz te odgovarajuće uporabe. Prikupljeni podaci s ovom tehnologijom nisu retroaktivno jednosmjerna funkcija (tzv. Raspršivanja) šifriran. Podaci se odmah dao pseudonim koji se ne koriste za identifikaciju posjetitelja na web stranice osobno.
9.4. Prikupljanje i skladištenje podataka može se opozvati u svakom trenutku s učinkom za budućnost molim ovaj link https://www.salesviewer.com/opt-out isključiti outanklicken koda kako bi se izbjeglo otkrivanje od strane SalesViewer® na ovim stranicama u budućnosti. Kolačić za isključivanje ove web stranice pohranjen je na vašem uređaju. Izbrisati kolačiće u ovom pregledniku, morate ponovo kliknite na ovaj link.

10. Uz AppNexusist svaki oglas do datuma

10.1.Auf temelj naše legitimne interese, mi koristimo (taj interes u analizi, optimizaciji i ekonomičan rad naših rezervi u smislu čl. 6. st. 1 lit. f. DSGVO) za web-analizu i tražilice optimizacija usluge AppNexus,
10.2.AppNexus predstavlja AppNexus Inc. treću stranu, 28 W 23. ulica, četvrti kat, New York, NY, 10010, SAD,
10.3.Die aplikacija AppNexus pruža mogućnost da poboljšate svoj reklamni prostor u realnom vremenu za pokretanje kontekstualno oglašavanje i što je učinkovitije moguće razne druge tehnike da se proračun za oglašavanje. Za obratio, tako da se kao kupac, to znači da možete biti predstavljen više relevantan sadržaj, oglašavanje bez Mailware i drugih zlonamjernih aplikacija te o sadržaju želite pristupnu smetnje.
10.4.AppNexus zarobljeni prema vlastitom priznanju, osobni podaci, ali samo podatke o platformi na bazi kao što su tip preglednika, informacije o kolačićima, operativni sustav, itd
10.5.Alles trebate znati o AppNexus i pravila o privatnosti, pogledajte: https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy-de1
10.6.Die tvrtka AppNexus Inc pridružio sporazum pivacy Shield:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnlTAAS&status=Active
10.7.Wenn ne želite koristiti optimizirana gledanja AppNexus, onda ćete naći opt-out https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy-de1

11. Upotrijebite Sizmekimmer da biste vidjeli relevantni oglas

Mi koristimo 11.1.Auf osnovu naših legitimnih interesa (da interes za analizu, optimizacije i ekonomičan rad naših rezervi u smislu čl. 6. st. 1 lit. f. DSGVO) za web-analizu i tražilice optimizacija usluge Sizmek Technologies, Inc.
11.2.Sizmek pruža treća strana Sizmek Technologies, Inc, 401 Park Avenue S, 10016 New York / USA
11.3.Sizmek jedan koji nam omogućuje da vam dati relevantne na temelju svojih interesa i svojoj upotrebi uzoraka na ponudi i ciljano oglašavanje i oglase na treće strane ponude.
11.4.Wir Sizmek staviti daljnje jednu mjeriti uspjeh naše oglase (na primjer, u interakciji sa ili kliknite na oglas) i statistički. U tu svrhu uređaj na (konačno) koji vam omogućuje da posjetite naše web stranice, kolačiće i slične tehnologije (npr piksela i identifikator statističke uređaja) koji se upotrebljavaju za analizu vaše korištenje (npr klik) i interakcije s oglasima i vrednovati mogu.
11.5.Zu prikupljeni podaci uključuju ne-osobne podatke koristiti u svezi (na primjer, klikne na reklame, web stranica, vrijeme i trajanje) i ne-osobne podatke preglednika (na primjer, postavljanje jezik, razlučivost zaslona) koji omogućuju ne zaključak o vašoj osobi.
11.6. Politika privatnosti Sizmeka. Može se naći na:
https://www.sizmek.com/privacy-policy-de/
11.7. „Uvjeti i odredbe” (GTC) tvrtke Sizmek se može vidjeti na sljedećem linku: https://www.sizmek.com/terms-use/
11.8. U Sizmek Technologies, Inc je certificirani član ugovora o privatnosti štit i na taj način nudi garanciju DSGVO kompatibilan za rad https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnB8AAK&status=Active
11.9.Wenn ne želite nam pomoći da optimizirati web stranicu za vas, onda možete odjaviti u: https: staviti //www.sizmek.com/privacy-policy-de/.

12. Kontaktirajte Live Chat Inc

12.1.Wir postavljen na temelju naših legitimnih interesa (tj interes za analize, optimizacije i ekonomičan rad naših rezervi u smislu čl. 6. st. 1 lit. f. DSGVO), kako bi vam razne opcije kontaktiranja osigurati softver treće strane live chat Inc, jedan međunarodni Mjesto, Suite 1400 Boston, Massachusetts 02.110-2619, Sjedinjene Američke Države jedan.
12.2. Live chat Inc je certificiran prema ugovorima o privatnosti štit i na taj način pruža jamstvo da u skladu s europskim zakonima o zaštiti podataka ( https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L16xAAC&status=Active kod).
12.3. Um vam osigurati najbrži i najbolji mogući pristup našim uslugama, nudimo ovaj komunikacijski medij. Međutim, poslužitelji Fima Live Chat Inca nalaze se u SAD-u
12.4. Die “Uvjeti i odredbe” (GTC) tvrtke Live Chat Inc.können može vidjeti na sljedećem linku: https: / /www.livechatinc.com/terms-and-conditions/
12.5. Auch vam pruža live chat Inc detaljni sigurnosni opisnik ispod https://www.livechatinc.com/kb/livechat-security-and-data-storage/
12.6. Die pravila o privatnosti, posjetite: https://www.livechatinc.com/gdpr-compliance/

13. Uz Hotjar razvijamo početnu stranicu točno po vašem ukusu

13.1. Auf temelj naše legitimne interese, mi koristimo (taj interes u analizi, optimizaciji i ekonomičan rad naših rezervi u smislu čl. 6. st. 1 lit. f. DSGVO) za web-analizu i tražilice optimizacija usluge Hotjar,
13.2.Hotjar predstavlja Hotjar doo treća strana, Level 2, St. Julians Poslovni centar, 3, Elia Zammit ulica, St Julians STJ 1000, Malta, Europa
13.3. Uz pomoć Hotjara moguće je pratiti pokrete na web stranicama.
proizveden Hotjar zove. karte topline i omogućava nam stranice biti dizajniran tako da možete pronaći sve tipke i informacije u pravo mjesto za vas.
13.4.Technische podaci kao odabranom jeziku, sustav, razlučivost zaslona i vrsti preglednika bilježe se i statistički vrednovati i anonimni.
13.5.Možemo dobiti izravnu povratnu informaciju od korisnika web mjesta s Hotjarom. Na taj način stječemo vrijedne informacije kako bi naše web stranice još bolje bile za naše klijente.
13.6. Politika zaštite privatnosti tvrtke Hotjar doo Molimo pogledajte: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy
13.7.Die „Uvjeti i odredbe” (GTC) tvrtke Hotjar Ltd..können može vidjeti na sljedećem linku: https://www.hotjar.com/legal/policies/terms-of-service
13.8.Wenn ne želite nam pomoći da optimizirati web stranicu za vas, onda možete odjaviti u: https://www.hotjar.com/opt-out koda.

14. Facebook, Custom Audiences i Facebook Marketing Services

14.1.Innerhalb naš online ponudu optimizacije i ekonomičan rad naših rezervi i za tu svrhu tzv „Facebook piksel”, je zbog naših legitimnih interesa za analizu. Društvena mreža Facebook, koji je upravljao Facebook Inc., jedan hakerski način, Menlo Park CA 94025, SAD, ili ako imaju sjedište u EU, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand trgu Canal Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland upravlja ( “Facebook”), koriste se.
14.2.Facebook certificiran prema ugovorima o privatnosti štit i na taj način pruža jamstvo da u skladu s europskim zakonima o zaštiti podataka (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active kod)?.
14.3.Mit pomoću Facebook-piksel je Facebook za eventualne posjetitelje naših rezervi kao ciljnu skupinu za prikaz reklama (tzv. „Facebook Oglasi”) treba utvrditi. U skladu s tim, koristimo Facebook piksela za prikaz spojen preko nas Facebook Ads samo Facebook korisnici koji su pokazali interes za naše online ponude ili određenih značajki (npr interesa u određenim temama ili proizvoda koji se posjećuju na temelju Web stranice određene), koje prenosimo na Facebook (tzv. “Prilagođena publika”). Uz pomoć Facebook-piksela želimo biti sigurni da su naši Facebook Oglasi odgovaraju potencijalnom interesu korisnika i ne utječu na uznemirujući. Uz pomoć Facebook-piksela možemo dodatno mogu razumjeti učinkovitost Facebook oglasa za statističke i tržišne svrhe istraživanja, u kojem vidimo da li korisnik nakon klika bili preusmjereni na Facebooku oglas na našoj web stranici (tzv. „Pretvorbe”).
14.4.Das Facebook piksel izravno uključeni u pozivu naših web stranica po Facebooku i može biti tzv. Kolačića na vašem računalu, koji je spremite malu datoteku. Zatim, nakon što se prijavite na Facebook ili posjetite kada prijavljeni Facebook, posjetite naš online prisutnost je istaknuo u svom profilu. Podaci prikupljeni o vama anonimni su za nas, stoga nemojte donositi nikakve zaključke o identitetu korisnika. Međutim, podaci iz Facebooka su pohranjeni i obrađeni, tako da je veza na odgovarajući korisnički profil moguće je i može se koristiti Facebook kao i posjedovati istraživanje tržišta i reklamne svrhe. Ako trebamo poslati podatke na Facebook u svrhu usporedbe, oni će biti šifrirani lokalno u pregledniku i poslali ih na Facebook putem sigurne veze https. To se radi isključivo u svrhu uspostavljanja usporedbe s jednako šifriranim Facebookovim podacima.
14.5 Obrada podataka putem Facebooka dio je Facebookova pravila o korištenju podataka. Prema tome, opće upute za pripremu Facebook oglasa, u podatke koristiti Facebook Politika: https://www.facebook.com/policy.php. Specifične informacije i detalje o Facebooku piksela i kako se to radi, pogledajte odjeljak pomoći Facebooka: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616 kod.
14.6.Možete protiviti upotrebi vaših podataka za prikazivanje Facebook oglasa. Za podešavanje vrste oglasa prikazuju u Facebook, možete nazvati imenovan Facebook stranica i tamo slijedite upute na postavke, korištenje oglašavanja temeljenog na: https://www.facebook.com/settings?tab=ads kod. Postavke su neovisne o platformi, tj. oni su prihvaćeni za sve uređaje, kao što su stolna računala ili mobilni uređaji.
14.7.Um bi spriječili nakupljanje podataka pomoću Facebook-piksel na našoj web stranici, kliknite pitati na sljedeći link: Facebook izuzeće OutHinweis: Kada kliknete na vezu, „opt-out” cookie pohranjen na uređaju , Ako izbrišete kolačiće u ovom pregledniku, ponovno kliknite vezu. Osim toga, isključivanje primjenjuje samo unutar preglednika koji koristite, a samo u našoj web domenu na koju je korisnik kliknuo vezu.
Da biste spriječili prikupljanje podataka putem Facebook piksela na našoj web stranici, kliknite sljedeću vezu:
Postavite kolačić za isključivanje Facebooka
Napomena za isključivanje Facebooka: Klikom na vezu spremit će se kolačić za isključivanje na vašem uređaju.
14.8.Sie za korištenje kolačića, koji služe za mjerenje publike i reklamne svrhe, također na strani deaktiviranje Network Advertising inicijativu (http://optout.networkadvertising.org/ koda) i zbog toga je američki web stranice ( http://www.aboutads.info/choices kod) ili Europska web stranica ( http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/ kod) slažem.

15. Naši bilteni će vas voljeti

15.1.Wir žele samo vam pokazati program, utovar i statističke metode ocjenjivanja, kao i svoje pravo na žalbu. Pretplatom na naš newsletter prihvaćate primitak i opisani postupak.
15.2.Inhalt od novostima koje šaljemo biltene, e-mailova i drugih elektronskih vijesti upozorenja s najnovijim informacijama o Pfando ili našim ponudama ( „bilten”) samo uz vaš pristanak ili zakonskih ovlasti. Ukoliko su sadržaji biltena konkretno opisani, oni su autoritativni za pristanak korisnika. Usput, naši newsletteri sadrže informacije o našim proizvodima, ponudama, promocijama i našoj tvrtki.
15.3. Dvojno uključivanje i prijavljivanje: Prijava za naš newsletter obavlja se u takozvanom postupku dvostrukog uključivanja. koji Nakon registracije, primit ćete e-mail koji vas traži da potvrdite registraciju. Ova je potvrda potrebna kako se nitko ne može registrirati s vanjskim e-mail adresama. Registracija za newsletter bit će prijavljena kako bi se dokazao postupak registracije u skladu sa zakonskim zahtjevima. To uključuje pohranu prijave i vrijeme potvrde, kao i IP adresu.
15.4. Kao što se koristi Newsletter Newsletter Newsletter2Go. Vaši će podaci biti proslijeđeni Newsletter2Go GmbH. Newsletter2Go je njemački ovlašteni davatelj usluga koji je odabran prema zahtjevima DSGVO i Federalnog Zakona o zaštiti podataka. Možete naći više informacija ovdje: https://www.newsletter2go.de/informationen-newsletter-empfaenger/
15.5. Nadalje, davatelj usluga dostave može, prema vlastitim informacijama, prenositi te podatke u pseudonimu, npr. bez dodjele korisniku, za optimizaciju ili poboljšanje vlastitih usluga. Međutim, davatelj usluga dostave podataka ne koristi podatke naših primatelja newslettera kako bi ih sami riješio ili ih proslijedio trećim stranama.
15.6. Potvrde: Da biste se pretplatili na newsletter, dovoljno je unijeti svoju adresu e-pošte. Međutim, kako bismo vas mogli osobno kontaktirati, molimo vas da navedete svoje ime.
15.7. Naši bilteni sadrže tzv. “Web-beacon”, i. datoteka veličine piksela koja se preuzima s poslužitelja davatelja usluga kada je otvoren newsletter. Ovo dohvaćanje prikupit će tehničke podatke, kao što su informacije o pregledniku i vašem sustavu, kao i vašu IP adresu i vrijeme dohvaćanja. Ove informacije (koje se može odrediti pomoću IP adrese su) ili vremena pristupa koji se koriste za tehničke poboljšanje usluga koje se temelje na tehničkim podacima ili ciljanim skupinama i njihovim čitateljskim navikama kojim biračkim mjestima. Statistička istraživanja također uključuju utvrđivanje hoće li se bilteni otvoriti, kada će biti otvoreni i koje će veze biti kliknute. Iz tehničkih razloga, te se informacije mogu dodijeliti pojedinačnim primateljima newslettera. Međutim, to nije ni naš nastojanja niti usluga davatelja usluge promatranja pojedinačnih korisnika. Procjene služe za slanje puno više prepoznati čitateljske navike naših korisnika i prilagoditi naše sadržaje na njih ili različitog sadržaja u skladu s interesima naših korisnika.
15.8. Korištenje pošiljatelja, provođenje statističkih istraživanja i analize, kao i prijave proces registracije, izrađen na temelju naše legitimne interese dragulj. Članak 6. stavak 1. lit. f DSGVO. Naš je interes u korištenju jednostavnog i sigurnog newsletter sustava koji služi i našim poslovnim interesima i očekivanjima naših korisnika.
15.9. Otkazivanje / povlačenje – Možete prekinuti prijam našeg newslettera u bilo koje vrijeme, tj. Opozovite svoj pristanak. U isto vrijeme, istječe pristanak vašeg davatelja usluga isporuke i statističke analize. Na zalost nije moguće zasebno ukidanje pošiljke davatelja usluga dostave ili statistička evaluacija. Veza za otkazivanje newslettera možete pronaći na kraju svakog newslettera. Ako su se korisnici pretplatili samo na newsletter i ukinuli ovu registraciju, njihovi osobni podaci bit će izbrisani.

16. Integracija usluga i sadržaja treće strane

16.1.Wir mjesto unutar naše rezerve na temelju naše legitimne interese (tj interes za analize, optimizacije i ekonomičan rad naših rezervi u smislu čl. 6. st. 1 lit. f. DSGVO) sadržaja ili usluge koje pružaju treće strane kako bi njihov Sadržaj i usluge, kao što je Uključite videozapise ili fontove (zajedno označeni kao “sadržaj”).
16.2.To pretpostavlja da davatelji sadržaja treće strane koriste IP adresu korisnika, jer oni ne bi mogli slati sadržaj svom pregledniku bez IP adrese. IP adresa je stoga potrebna za prikaz ovog sadržaja. Nastojimo koristiti samo sadržaj čiji davatelji usluga koriste IP adresu isključivo za isporuku sadržaja. Treće strane također mogu koristiti takozvane pikselne oznake (nevidljive grafike, također nazvane “web beacons”) za statističke ili marketinške svrhe. “Pikselne oznake” mogu se koristiti za procjenu informacija kao što je promet posjetitelja na stranicama ove web stranice. Pseudonimom informacije mogu biti pohranjeni u kolačiće na uređaju korisnika i druge tehničke podatke o sustavu preglednika i operativnog, koji se odnosi web stranice, posjeti sati i druge pojedinosti uključuju upotrebu naših rezervi, kao i takve informacije se mogu povezati s drugim izvorima.
16.3. Sljedeća prezentacija daje pregled pružatelja treće strane, kao i njihov sadržaj, kao i veze na njihove izjave o privatnosti, koje sadrže dodatne informacije o obradi podataka i ovdje već spomenute, kontradiktorne mogućnosti (tzv opt-out) sadrže:
16.4. Externe fontova iz Google, Inc., https://www.google.com/fonts koda ( “Google Fontovi”). Integracija Googleova pisma vrši poziv poslužitelja na Googleu (obično u SAD-u). Izjava o privatnosti: https://www.google.com/policies/privacy/ kod, Opt-out: https://www.google.com/settings/ads/ kod.
16.5. Maps usluge Google karte koje pruža treća strana Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD. Izjava o privatnosti: https://www.google.com/policies/privacy/ kod, Opt-out: https://www.google.com/settings/ads/ kod.
16.6.Externer kodeks JavaScript okvire „jQuery” koju pruža treća strana jQuery Foundation, https://jquery.org koda.

17. Pohrana i brisanje vaših osobnih podataka

17.1. Podaci pohranjeni s nama brišu se čim više nisu potrebni za njihovu svrhu, a brisanje nije u sukobu s bilo kojim zakonskim zahtjevima za pohranu. Osim ako se podaci korisnika ne brišu jer su potrebni za druge i zakonski dopuštene svrhe, njihova obrada bit će ograničena. koji Podaci su blokirani i nisu obrađeni u druge svrhe. To vrijedi, na primjer za podatke korisnika koji moraju biti čuvani iz komercijalnih ili poreznih razloga.
17.2.Nach zakonski uvjeti skladištenja za 6 godina po § 257, st. 1 HGB (trgovina knjiga, zalihe, otvaranje stanja, financijska izvješća, poslovna pisma, računovodstvenih dokumenata i slično), a za 10 godina pod § 147, st. 1 AO (knjige, evidencije, Izvješća o upravljanju, računovodstvene isprave, komercijalna i poslovna pisma, dokumente relevantne za oporezivanje itd.).

18. Imate sljedeća prava za zaštitu podataka

18.1. Korisnici imaju pravo (čl. 15 DSGVO) dobiti besplatne informacije na zahtjev ukoliko ih prikupljaju i pohranjuju
Imate pravo dobiti informacije o korištenju osobnih podataka i zatražiti kopiju osobnih podataka u skladu sa §34 BDSG. Pravo na informacije također može biti ograničeno člankom 34. BDSG.
18.2. Osim toga, korisnici imaju pravo (čl. 16 DSGVO) da ispravi netočne podatke, ograničenje obrade (čl. 18 DSGVO) i brisanje (čl. 17 DSGVO) njihovih osobnih podataka. Pravo otkaza može biti ograničeno u skladu s § 35 BDSG.
18.3. Da biste ostvarili svoja prava, imate pravo prijenosa podataka (članak 20. DSGVO). U slučaju nezakonitog obrade podataka, možete zatražiti strojno generirani popis vaših osobnih podataka i uputiti nas adresi koji ga treba primiti kako bi podnijeli žalbu nadležnom regulatornom tijelu.
18.4. Također, korisnici mogu opozvati suglasnost, općenito s implikacijama za budućnost.

19. Može se dobiti nadležno tijelo za nas

Povjerenik Berlinskog povjerenstva za zaštitu podataka i slobode informiranja
Friedrichstr. 219
Ulazak posjetitelja: Puttkamerstr. 16
10969 Berlin
Telefon: 030 13889-0
Fax: 030 2155050
E-pošta: mailbox@datenschutz-berlin.de

20. U bilo kojem trenutku možete ostvariti svoje pravo na prigovor

20.1.Unter određenim uvjetima, imaju pravo iz razloga koji proizlaze iz svog određenoj situaciji ili kada se osobni podaci se koriste u svrhu izravnog marketinga, na prigovor u bilo kojem trenutku u našu obradu Vaših osobnih podataka te da možemo biti obvezuje da neće osobne podatke proces.
Osim toga, imate pravo prigovoriti u bilo kojem trenutku na obradu osobnih podataka koji se odnose na vas u svrhu izravnog marketinga. Ovo se također odnosi i na profiliranje, koliko je povezano s takvom izravnom poštom. U ovom slučaju, osobni podaci više neće biti obrađeni od strane nas za te svrhe.

Da biste ostvarili svoja prava iznad, pošaljite nam e-poruku na
datenschutz@pfando.de kod,

ili nas kontaktirajte poštom
Pfandoov novac & amp; pogon GmbH
Hohenzollerndamm 184
10713 Berlin
Ključna riječ: moji podaci

21. Izmjene pravila o privatnosti

21.1. Zadržavamo pravo izmjene i dopune Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku kako bismo ih prilagodili promjenjivim pravnim situacijama, ili obradi podataka i uvođenju novih tehnologija. Međutim, to vrijedi samo za deklaracije obrade podataka. Ako je potreban pristanak korisnika ili dijelovi pravila o privatnosti sadrže odredbe ugovornog odnosa s kupcem, promjene će se izvršiti samo uz vašu suglasnost.
21.2. Objavit ćemo promjene na www.pfando.de i / ili Vas obavijestiti (npr. E-mailom).

Imate li pitanja?

PITATI ONLINE